ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ

Без значение дали трябва да наемете изцяло нов екип от нулата или се нуждаете от постоянна подкрепа в подбора с растежа на вашата компания, ние ще работим с вас, за да създадем персонализиран процес на набиране на персонал, който най-добре ще отговаря на нуждите на вашата организация. Ще се възползвате от нашите услуги с добавена стойност, като сравнителен анализ на заплатите и доходите, създаване на ефективна маркетингова кампания за вашите роли, получаване на редовни отчети и обратна връзка за напредъка. Ще имате свой собствен акаунт мениджър, който да ви води през процеса и да гарантира, че всички заинтересовани страни постигат резултати.

ПОДБОР НА КАДРИ НА КОНТРАКТОРСКИ ДОГОВОР

Ако имате нужда от експертна ИТ помощ за фиксиран период от време или проект, можем да осигурим ИТ изпълнители, които да работят на място или отдалечено, въз основа на вашите изисквания.

EXECUTIVE SEARCH НА РЪКОВОДНИ РОЛИ В ТЕХНОЛОГИЧНАТА ОБЛАСТ

Когато става въпрос за намиране и избор на най-стратегическия човек, който да тласне бизнеса ви напред – вашият следващ главен изпълнителен директор, главен оперативен директор, технически директор или мениджър на разработката, жизненоважно е да имате доверен партньор с местен опит и добър поглед над пазара. С дългогодишен опит на пазара имахме шанса да проследим кариерното израстване на ИТ специалисти от ИТ експерти до роли в управлението на процеси и хора. Повечето от тях през времето бяха наши кандидати или клиенти и ние ги опознахме лично и успяхме да идентифицираме техните професионални силни страни и потенциал за развитие. Въз основа на вашите бизнес цели и етапа на зрялост на вашата организация, ние ще препоръчаме най-подходящите ръководители, които да изведат бизнеса ви на следващото ниво.

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ЕКИПИ ЗА РАЗВИТИЕ/УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПЕРСОНАЛА

Когато искате да създадете базиран в България екип за разработка, при минимален риск, предвидими разходи и без административна суматоха, тази услуга ще гарантира бърз достъп до пазара. Въз основа на вашите изисквания, ние ще предоставим цялостна услуга за набиране и подбор, заетост и администрация, заплати и правни въпроси, управление и поддръжка на офиси, така че да създадете специален екип за развитие, функциониращ като част от вашата организация.

RPO-MODEL – ИМАТЕ ВАШ СОБСТВЕН КОНСУЛТАНТ ПО ПОДБОР НА ​​МЯСТО

Когато сте изправени пред предизвикателен като брой кадри проект за подбор, освен нашата стандартна услуга за набиране на персонал, ние можем да осигурим специален старши консултант, който да работи във вашия офис и да координира нашите взаимни усилия за набиране на персонал, за да бъдат те по-ефективни. Нашият опит доказва, че тази комбинирана услуга води до по-кратък период на наемане и по-добър процент на приемане на оферти.

HR КОСУЛТИРАНЕ И EMPLOYER BRANDING

Като доказани професионалисти в областта на човешките ресурси и набирането на персонал с опит както във вътрешния подбор, така и като външни консултанти, ние можем да ви подкрепим в реализирането на вашите HR проекти, процеси и инициативи за брандинга ви като работодатели.

ТЪРСИТЕ ИТ ТАЛАНТИ?

Нашият работен процес съчетава най-добрите практики от Executive Search-а и Business Psychology, специално адаптирани за нуждите на българския IT & Telecom пазар.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС